POLYFENOLEN.

De gezondheidseffecten van olijfolie zijn terug te voeren op één stof die in de olie zit. Polyfenolen. Die zorgt voor de heilzame effecten.

En in de kakelverse olijfolie die mensen rond de middellandse gebruiken zitten voldoende polyfenolen om bij te dragen aan de gezondheid.

Maar proeven hebben laten zien dat de stof in olijfolie in de westerse winkels nog amper wordt aangetroffen.

Dat komt door de lange tijd die is verstreken tussen de persing en het moment dat de olie wordt gebruikt.

De olijfolie die wij u aanbieden is in januari 2021 geperst en gebotteld en naar Nederland verstuurd.

Heel vers dus veel polyfenolen.

Gebruik ook deze verse olijfolie en profiteer optimaal van de gezondheidseffecten!

 

Olijfolie:

  • Beschermt tegen verschillende ziekten van hart- en bloedvaten.
  • Verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte.
  • Beschermt de maag.
  • Laat de lever beter functioneren en helpt bij het ontgiften.
  • Helpt bij het voorkomen van osteoporose en vermindert met 80% de kans op reumatische artritis
  • Bevat belangrijke vitamines en voedingsstoffen.
  • Is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten. Deze kunnen een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid.
  • Bevat anti-oxidanten en vitamine E. Deze stoffen helpen het verouderingsproces van je cellen te vertragen.

Wil je meer gedetailleerde informatie kijk dan  eens op:    

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/63640-waarom-olijfolie-gezond-is.html